Book et forfatterforedrag

Book et forfatterforedrag

Hvorfor nøjes med én forfatter til foredrag på dit bibliotek eller din skole – når du kan booke to?

Vi (Nanna Foss og Boris Hansen) kommer på besøg og fortæller om vores to YA-serier, SPEKTRUM og PANTEON-SAGAEN. Vi fortæller også om vores testlæsersamarbejde og vores tætte kontakt med læserne på de sociale medier, blandt andet på vores fælles skrivecamps som kan følges på hashtagget #BagomBøgerne.

Du kan også booke én af os til enten foredrag, undervisning, YA-booktalk eller en sjov bogquiz.

Du kan kombinere de forskellige arrangementer efter behov – selvfølgelig med rabat.

Typer af foredrag:

 

Bagom Bøgerne: Tidsrejser og krigsengle (Boris Hansen og Nanna Foss)

Hvad: Hør om vores YA-serier SPEKTRUM (Nanna Foss) og PANTEON-SAGAEN (Boris Hansen). Vi fortæller om vores individuelle inspiration og arbejdsproces – og om vores testlæsersamarbejde, som man gennem længere tid har kunnet følge på de sociale medier via hashtagget #BagomBøgerne.
Hvem: Biblioteker og skoler.
Varighed: 2 timer, inkl. tid til spørgsmål.
Pris: 8.000 kr. (rabat på 2.000 kr. i forhold til to enkeltforedrag) + transport.

Bagom SPEKTRUM (Nanna Foss)

Hvad: Nanna Foss fortæller om sin populære SPEKTRUM-serie og om sin vej ind i forfatterlivet. Hør hvordan en mystisk drøm kan blive til 9 tykke bøger – og få et indblik i hvad en forfatter egentlig laver, ud over at skrive. Nanna fortæller også hvordan hun bruger de sociale medier til at holde tæt kontakt med sine læsere, og hun giver konkrete tips til andre med forfatterdrømme.
Hvem: Biblioteker og skoler.
Varighed: 1½ time, inkl. tid til spørgsmål.
Pris: 5.000 kr. + transport.

Bagom PANTEON-SAGAEN (Boris Hansen)

Hvad: Boris Hansen fortæller om den snørklede vej fra idé til stor og kompliceret romanserie. Hør om hvordan det hele begyndte med et ønske om at lege med fantasy-genrens klicheer, og få indblik i de teknikker og processer der kan bruges til at planlægge og organisere en serie med hundredvis af karakterer og plottråde. Boris fortæller også om hvad der sker efter bøgerne er kommet ud på boghandlernes hylder … og udfordringerne for alvor begynder.
Hvem: Biblioteker og skoler.
Varighed: 1½ time, inkl. tid til spørgsmål.
Pris: 5.000 kr. + transport.

Sådan skriver du en fantasy-serie (Boris Hansen)

Hvad: Hvis du ønsker et foredrag med lidt mere fokus på det fantasy-nørdede og skrivetekniske, så har du fundet det her: Boris Hansen fortæller om hele processen fra planlægning til placering af det sidste punktum når det gælder en stor fantasy-serie i masser af bind. Foredraget indeholder bunkevis af skrivetips og teknikker til problemløsning i de forskellige faser af processen, og der bruges hele tiden konkrete eksempler fra både PANTEON-SAGAEN og andre fantasy-værker.
Hvem: Biblioteker og skoler.
Varighed: 1½ time, inkl. tid til spørgsmål.
Pris: 5.000 kr. + transport.

YA-booktalk (Nanna Foss)

Hvad: Bliv inspireret til YA-læsning inden for både realisme og de fantastiske genrer. Booktalken indeholder også en kort introduktion til litteraturplatformen Goodreads samt anbefalinger til hvor man kan søge mere læseinspiration.
Hvem: Biblioteker, skoler og læseklubber.
Varighed: 1½ time, inkl. tid til spørgsmål.
Pris: 5.000 kr. + transport.

 

Andre arrangementer

Live bogquiz

Hvad: Live-quiz med bogtema (inden for genrerne YA, fantasy og science fiction). Quiz-masteren er enten Boris Hansen eller Nanna Foss (kan afhænge af geografisk beliggenhed). Hvem kan huske flest facts fra den litterære verden? Quizzen kan eventuelt livestreames via bibliotekets/institutionens Facebook-side.
Biblioteket skal selv sørge for præmier.
Hvem: Biblioteker eller kulturinstitutioner (fx til teambuilding eller personalearrangementer).
Varighed: 1 time.
Pris: 5.000 kr. + transport.


Book os:

Vi bruger denne email til at besvare din forespørgsel.